Integritetspolicy

Senast uppdaterad 01 januari 2022

Tack för att du väljer att vara en del av vår gemenskap på BandsOffAds ("Företaget", "vi", "oss" eller "vår"). Vi har åtagit oss att skydda din personliga information och din rätt till integritet. Om du har några frågor eller funderingar om detta integritetsmeddelande eller vår praxis när det gäller dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på team@bandsoffads.com.

När du besöker vår webbplats bandsoffads.com ("Webbplatsen"), och mer allmänt använder någon av våra tjänster ("Tjänsterna", som inkluderar Webbplatsen), uppskattar vi att du litar på oss med din personliga information. Vi tar din integritet på största allvar. I detta integritetsmeddelande försöker vi förklara för dig på ett så tydligt sätt som möjligt vilken information vi samlar in, hur vi använder den och vilka rättigheter du har i förhållande till den. Vi hoppas att du tar dig tid att läsa igenom det noggrant, eftersom det är viktigt. Om det finns några villkor i detta integritetsmeddelande som du inte samtycker till, vänligen avbryt omedelbart användningen av våra tjänster.

Detta sekretessmeddelande gäller all information som samlas in via våra tjänster (som enligt beskrivningen ovan inkluderar vår webbplats), samt alla relaterade tjänster, försäljning, marknadsföring eller evenemang.

Läs det här integritetsmeddelandet noggrant, eftersom det hjälper dig att förstå vad vi gör med den information som vi samlar in.

1. VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?

Personlig information som du lämnar ut till oss

I korthet: Vi samlar in information som du lämnar till oss.

Vi samlar in personlig information som du frivilligt lämnar till oss när du registrerar dig på webbplatsen, uttrycker ett intresse för att få information om oss eller våra produkter och tjänster, när du deltar i aktiviteter på webbplatsen eller när du kontaktar oss på annat sätt.

Den personliga information som vi samlar in beror på sammanhanget för din interaktion med oss och webbplatsen, de val du gör och de produkter och funktioner du använder. Den personliga information som vi samlar in kan omfatta följande:

Personlig information som du lämnar. Vi samlar in namn, e-postadresser, kreditkortsnummer, kontaktpreferenser, lösenord, användarnamn och annan liknande information.

Betalningsuppgifter. Vi kan samla in uppgifter som är nödvändiga för att behandla din betalning om du gör inköp, t.ex. ditt betalningsinstrumentnummer (t.ex. ett kreditkortsnummer) och den säkerhetskod som är kopplad till ditt betalningsinstrument. Alla betalningsuppgifter lagras av Stripe. Du kan hitta deras länk(er) till sekretessmeddelanden här: https://stripe.com/privacy.

All personlig information som du lämnar till oss måste vara sann, fullständig och korrekt, och du måste meddela oss alla ändringar av sådan personlig information.

Information som samlas in automatiskt

I korthet: Viss information - såsom din IP-adress (Internet Protocol) och/eller webbläsar- och enhetskännetecken - samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats.

Vi samlar automatiskt in viss information när du besöker, använder eller navigerar på webbplatsen. Denna information avslöjar inte din specifika identitet (t.ex. ditt namn eller din kontaktinformation), men kan innehålla information om enhet och användning, t.ex. din IP-adress, webbläsar- och enhetskaraktäristika, operativsystem, språkpreferenser, hänvisande webbadresser, enhetsnamn, land, plats, information om vem och när du använder vår webbplats och annan teknisk information. Denna information behövs främst för att upprätthålla säkerheten och driften av vår webbplats och för våra interna analys- och rapporteringssyften.

Liksom många andra företag samlar vi också in information genom cookies och liknande tekniker. 

Den information vi samlar in omfattar:
Log- och användningsdata. Logg- och användningsdata är servicerelaterad, diagnostisk användnings- och prestandainformation som våra servrar automatiskt samlar in när du går in på eller använder vår webbplats och som vi registrerar i loggfiler. Beroende på hur du interagerar med oss kan dessa logguppgifter omfatta din IP-adress, enhetsinformation, webbläsartyp och -inställningar och information om din aktivitet på webbplatsen (t.ex. datum/tidsstämplar som är kopplade till din användning, sidor och filer som du tittar på, sökningar och andra åtgärder som du vidtar, t.ex. vilka funktioner du använder), information om enhetshändelser (t.ex. systemaktivitet, felrapporter (ibland kallade "kraschdumpar") och maskinvaruinställningar).

Enhetsdata. Vi samlar in enhetsdata, t.ex. information om din dator, telefon, surfplatta eller andra enheter som du använder för att komma åt webbplatsen. Beroende på vilken enhet som används kan dessa enhetsdata innehålla information som din IP-adress (eller proxyserver), identifieringsnummer för enhetsprogram, plats, webbläsartyp, hårdvarumodell, Internetleverantör och/eller mobiloperatör, information om operativsystemets konfiguration.

2. HUR ANVÄNDER VI DIN INFORMATION?

I korthet: Vi behandlar din information för ändamål som grundar sig på legitima affärsintressen, uppfyllandet av vårt avtal med dig, uppfyllandet av våra rättsliga skyldigheter och/eller ditt samtycke.

Vi använder personlig information som samlas in via vår webbplats för en rad olika affärsändamål som beskrivs nedan. Vi behandlar dina personuppgifter för dessa ändamål med hänvisning till våra legitima affärsintressen, för att ingå eller fullgöra ett avtal med dig, med ditt samtycke och/eller för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter. Vi anger de specifika behandlingsgrunder som vi åberopar bredvid varje syfte som anges nedan.

Vi använder den information som vi samlar in eller tar emot:

Utför och hantera dina beställningar. Vi kan använda din information för att utföra och hantera dina beställningar, betalningar, returer och byten som du gör via webbplatsen.

För att leverera och underlätta leverans av tjänster till användaren. Vi kan använda din information för att ge dig den begärda tjänsten.

För att svara på användarnas förfrågningar/erbjuda support till användarna. Vi kan använda din information för att svara på dina förfrågningar och lösa eventuella problem som du kan ha med användningen av våra tjänster.

3. KOMMER DIN INFORMATION ATT DELAS MED NÅGON?

Kort sagt: Vi delar endast information med ditt samtycke, för att följa lagar, för att tillhandahålla tjänster till dig, för att skydda dina rättigheter eller för att uppfylla affärsförpliktelser.

Vi kan behandla eller dela dina uppgifter som vi har baserat på följande rättsliga grund:
Samtycke: Vi kan behandla dina uppgifter om du har gett oss ett specifikt samtycke till att använda dina personuppgifter i ett visst syfte.

Fullgörande av ett avtal: Om vi har ingått ett avtal med dig kan vi behandla dina personuppgifter för att uppfylla villkoren i vårt avtal.

Rättsliga skyldigheter: Vi kan komma att lämna ut din information om vi är juridiskt skyldiga att göra det för att följa tillämplig lag, myndighetsförfrågningar, ett rättsligt förfarande, domstolsbeslut eller rättsliga processer, t.ex. som svar på ett domstolsbeslut eller en stämning (inklusive som svar på offentliga myndigheter för att uppfylla krav på nationell säkerhet eller brottsbekämpning).

Viktiga intressen: Vi kan komma att lämna ut din information om vi anser att det är nödvändigt för att utreda, förhindra eller vidta åtgärder avseende potentiella överträdelser av våra policyer, misstänkt bedrägeri, situationer som innebär potentiella hot mot en persons säkerhet och olaglig verksamhet, eller som bevis i en rättstvist där vi är inblandade.

Mer specifikt kan vi behöva behandla dina uppgifter eller dela din personliga information i följande situationer:

Verksamhetsöverföringar. Vi kan komma att dela eller överföra din information i samband med, eller under förhandlingar om, en fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag.

4. ANVÄNDER VI COOKIES OCH ANDRA SPÅRNINGSTEKNIKER?

Kort sagt: Vi kan använda cookies och annan spårningsteknik för att samla in och lagra din information.

Vi kan använda cookies och liknande spårningstekniker (t.ex. webbfyrar och pixlar) för att få tillgång till eller lagra information. Specifik information om hur vi använder sådan teknik och hur du kan vägra vissa cookies finns i vårt Cookiemeddelande.

5. HUR LÄNGE SPARAR VI DIN INFORMATION?

I korthet: Vi behåller din information så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i detta integritetsmeddelande, om inte annat krävs enligt lag.

Vi kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för de ändamål som anges i detta integritetsmeddelande, såvida inte en längre lagringsperiod krävs eller tillåts enligt lag (t.ex. skatte-, redovisnings- eller andra rättsliga krav). Inget syfte i detta meddelande kommer att kräva att vi behåller dina personuppgifter längre än den tidsperiod under vilken användarna har ett konto hos oss.

När vi inte har något pågående legitimt affärsbehov av att behandla dina personuppgifter kommer vi antingen att radera eller anonymisera sådana uppgifter, eller, om detta inte är möjligt (till exempel för att dina personuppgifter har lagrats i backup-arkiv), kommer vi att lagra dina personuppgifter på ett säkert sätt och isolera dem från vidare behandling tills radering är möjlig.

6. HUR SKYDDAR VI DIN INFORMATION?

Kort sagt: Vi strävar efter att skydda dina personuppgifter genom ett system av organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder.

Vi har infört lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda säkerheten för all personlig information som vi behandlar. Men trots våra skyddsåtgärder och ansträngningar för att säkra din information kan ingen elektronisk överföring via Internet eller teknik för informationslagring garanteras vara 100 % säker, så vi kan inte lova eller garantera att hackare, cyberkriminella eller andra obehöriga tredje parter inte kommer att kunna överlista vår säkerhet och på ett otillbörligt sätt samla in, få tillgång till, stjäla eller ändra din information. Även om vi gör vårt bästa för att skydda din personliga information, sker överföring av personlig information till och från vår webbplats på egen risk. Du bör endast få tillgång till webbplatsen i en säker miljö.

7. VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER TILL SKYDD AV PRIVATLIVET?

I korthet: I vissa regioner, till exempel i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, har du rättigheter som ger dig större tillgång till och kontroll över dina personuppgifter. Du kan granska, ändra eller avsluta ditt konto när som helst.

I vissa regioner (t.ex. Europeiska ekonomiska samarbetsområdet) har du vissa rättigheter enligt gällande dataskyddslagar. Dessa kan omfatta rätten i) att begära tillgång till och få en kopia av dina personuppgifter, ii) att begära rättelse eller radering, iii) att begränsa behandlingen av dina personuppgifter och iv) i tillämpliga fall, att överföra uppgifter. Under vissa omständigheter kan du också ha rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter. För att göra en sådan begäran kan du använda de kontaktuppgifter som anges nedan. Vi kommer att överväga och agera på varje begäran i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.

Om vi förlitar oss på ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Observera dock att detta inte kommer att påverka lagligheten av behandlingen före återkallandet, och inte heller kommer det att påverka den behandling av dina personuppgifter som sker i enlighet med andra lagliga behandlingsgrunder än samtycke.

Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett olagligt sätt har du också rätt att klaga till din lokala tillsynsmyndighet för dataskydd. Du hittar deras kontaktuppgifter här: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Om du är bosatt i Schweiz finns kontaktuppgifter till dataskyddsmyndigheterna här: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Om du har frågor eller kommentarer om dina integritetsrättigheter kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på team@bandsoffads.com. 

Kontoinformation

Om du när som helst vill granska eller ändra informationen på ditt konto eller avsluta ditt konto kan du göra följande:

    ■ Logga in i dina kontoinställningar och uppdatera ditt användarkonto.

När du begär att ditt konto ska avslutas kommer vi att inaktivera eller radera ditt konto och din information från våra aktiva databaser. Vi kan dock komma att behålla viss information i våra filer för att förhindra bedrägerier, felsöka problem, hjälpa till med utredningar, upprätthålla våra användarvillkor och/eller uppfylla tillämpliga rättsliga krav.

Cookies och liknande tekniker: De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Om du föredrar det kan du vanligtvis välja att ställa in din webbläsare så att den tar bort cookies och avvisar cookies. Om du väljer att ta bort cookies eller avvisa cookies kan detta påverka vissa funktioner eller tjänster på vår webbplats. Om du vill välja bort intressebaserad reklam från annonsörer på vår webbplats kan du besöka http://www.aboutads.info/choices/.

Att välja bort e-postmarknadsföring: Du kan när som helst avregistrera dig från vår e-postlista för marknadsföring genom att klicka på länken för avregistrering i de e-postmeddelanden som vi skickar eller genom att kontakta oss på nedanstående adress. Du kommer då att tas bort från e-postlistan för marknadsföring - vi kan dock fortfarande kommunicera med dig, till exempel för att skicka dig servicerelaterade e-postmeddelanden som är nödvändiga för administrationen och användningen av ditt konto, för att svara på serviceförfrågningar eller för andra icke-marknadsföringsändamål. Om du vill avregistrera dig på annat sätt kan du:

    ■ Kontakta oss med hjälp av de kontaktuppgifter som anges.

    ■ Få tillgång till dina kontoinställningar och uppdatera dina preferenser.

8. KONTROLLER FÖR FUNKTIONER FÖR ATT INTE SPÅRA

De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem och mobilapplikationer innehåller en funktion eller inställning för att inte spåra (DNT) som du kan aktivera för att ange att du inte vill att data om din surfaktivitet på nätet ska övervakas och samlas in. I detta skede har ingen enhetlig teknisk standard för att känna igen och genomföra DNT-signaler färdigställts. Därför svarar vi för närvarande inte på DNT-signaler i webbläsaren eller någon annan mekanism som automatiskt meddelar ditt val att inte bli spårad på nätet. Om det antas en standard för spårning online som vi måste följa i framtiden kommer vi att informera dig om denna praxis i en reviderad version av detta integritetsmeddelande.

9. HAR INVÅNARE I KALIFORNIEN SÄRSKILDA RÄTTIGHETER TILL SKYDD AV PRIVATLIVET?

I korthet: Ja, om du är bosatt i Kalifornien har du särskilda rättigheter när det gäller tillgång till dina personuppgifter.

California Civil Code Section 1798.83, även känd som "Shine The Light"-lagen, tillåter våra användare som är bosatta i Kalifornien att en gång om året kostnadsfritt begära och få information från oss om vilka kategorier av personuppgifter (om det finns några) som vi har lämnat ut till tredje part för direktmarknadsföring samt namn och adresser på alla tredje parter som vi delat personuppgifter med under det närmast föregående kalenderåret. Om du är bosatt i Kalifornien och vill göra en sådan begäran kan du skicka in din begäran skriftligen till oss genom att använda de kontaktuppgifter som anges nedan.

Om du är under 18 år, bor i Kalifornien och har ett registrerat konto på webbplatsen har du rätt att begära att oönskade uppgifter som du publicerar på webbplatsen tas bort. För att begära borttagning av sådana uppgifter, kontakta oss via kontaktinformationen nedan och ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto samt ett uttalande om att du är bosatt i Kalifornien. Vi kommer att se till att uppgifterna inte visas offentligt på webbplatsen, men tänk på att uppgifterna kanske inte tas bort helt och hållet eller heltäckande från alla våra system (t.ex. säkerhetskopior osv.). 

Kommer din information att delas med någon annan?

Vi kan använda dina personuppgifter för våra egna affärsändamål, t.ex. för att genomföra intern forskning för teknisk utveckling och demonstration. Detta betraktas inte som "försäljning" av dina personuppgifter.

BandsOffAds har inte avslöjat eller sålt någon personlig information till tredje part i affärs- eller kommersiellt syfte under de föregående tolv (12) månaderna. BandsOffAds kommer i framtiden inte att sälja personlig information som tillhör besökare på webbplatsen, användare och andra konsumenter.

Dina rättigheter med avseende på dina personuppgifter

Rätt att begära radering av uppgifter - Begäran om radering

Du kan begära att dina personuppgifter raderas. Om du ber oss att radera dina personuppgifter kommer vi att respektera din begäran och radera dina personuppgifter, med förbehåll för vissa undantag som föreskrivs i lag, t.ex. (men inte begränsat till) att en annan konsument utövar sin rätt till yttrandefrihet, våra krav på efterlevnad till följd av en rättslig förpliktelse eller all behandling som kan krävas för att skydda mot olaglig verksamhet.

Rätt att bli informerad - begäran om att få veta

Beroende på omständigheterna har du rätt att få veta:

  • Om vi samlar in och använder dina personuppgifter;
  • De kategorier av personuppgifter som vi samlar in;
  • De ändamål för vilka de insamlade personuppgifterna används;
  • Om vi säljer din personliga information till tredje part;
  • De kategorier av personuppgifter som vi sålde eller avslöjade i affärssyfte;
  • De kategorier av tredje parter till vilka personuppgifterna har sålts eller lämnats ut i affärssyfte.
  • Det affärsmässiga eller kommersiella syftet med att samla in eller sälja personuppgifter.

I enlighet med tillämplig lag är vi inte skyldiga att tillhandahålla eller radera konsumentinformation som avidentifierats som svar på en konsumentförfrågan eller att återidentifiera enskilda uppgifter för att verifiera en konsumentförfrågan.

Rätt till icke-diskriminering vid utövandet av konsumentens integritetsskydd

Vi kommer inte att diskriminera dig om du utövar dina integritetsrättigheter.

Verifieringsprocess

När vi tar emot din begäran måste vi verifiera din identitet för att fastställa att du är samma person som vi har information om i vårt system. Dessa verifieringsinsatser kräver att vi ber dig att lämna information så att vi kan matcha den med den information som du tidigare har lämnat till oss. Beroende på vilken typ av begäran du skickar in kan vi till exempel be dig att lämna viss information så att vi kan matcha den information du lämnar med den information som vi redan har i våra register, eller så kan vi kontakta dig via en kommunikationsmetod (t.ex. telefon eller e-post) som du tidigare har lämnat till oss. Vi kan också använda andra verifieringsmetoder när omständigheterna så kräver.

Vi kommer endast att använda den personliga information som du lämnar i din begäran för att kontrollera din identitet eller din behörighet att göra begäran. I möjligaste mån undviker vi att begära ytterligare information från dig för att verifiera. Om vi emellertid inte kan verifiera din identitet utifrån den information som vi redan har, kan vi begära att du lämnar ytterligare information för att verifiera din identitet och för säkerhets- eller bedrägeribekämpningsändamål. Vi kommer att radera sådan ytterligare information så snart vi har avslutat verifieringen av dig.

Andra integritetsrättigheter

  • Du kan invända mot behandlingen av dina personuppgifter.
  • Du kan begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga eller inte längre relevanta, eller begära att behandlingen av uppgifterna begränsas.
  • Du kan utse en auktoriserad agent som kan göra en begäran enligt CCPA för din räkning. Vi kan avslå en begäran från en auktoriserad agent som inte lämnar in bevis på att han eller hon har fått giltigt tillstånd att agera för din räkning i enlighet med CCPA.
  • Du kan begära att inte få sälja din personliga information till tredje part i framtiden. När vi tar emot en begäran om undantag kommer vi att agera på begäran så snart som möjligt, dock senast 15 dagar från det datum då begäran lämnades in.

För att utöva dessa rättigheter kan du kontakta oss via e-post på team@bandsoffads.com eller genom att använda kontaktuppgifterna längst ner i detta dokument. Om du har ett klagomål om hur vi hanterar dina uppgifter vill vi gärna höra av dig. 

10. GÖR VI UPPDATERINGAR AV DETTA MEDDELANDE?

Kort sagt: Ja, vi kommer att uppdatera detta meddelande när det behövs för att följa relevanta lagar.

Vi kan komma att uppdatera detta integritetsmeddelande från tid till annan. Den uppdaterade versionen kommer att anges med ett uppdaterat datum "Revised" och den uppdaterade versionen kommer att gälla så snart den är tillgänglig. Om vi gör väsentliga ändringar i detta integritetsmeddelande kan vi meddela dig antingen genom att på ett väl synligt sätt lägga ut ett meddelande om sådana ändringar eller genom att direkt skicka ett meddelande till dig. Vi uppmuntrar dig att läsa detta integritetsmeddelande ofta för att vara informerad om hur vi skyddar din information.

11. HUR KAN DU KONTAKTA OSS OM DETTA MEDDELANDE?

Om du har frågor eller kommentarer om detta meddelande kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på team@bandsoffads.com.

HUR KAN DU GRANSKA, UPPDATERA ELLER RADERA DE UPPGIFTER SOM VI SAMLAR IN OM DIG?

Baserat på de tillämpliga lagarna i ditt land kan du ha rätt att begära tillgång till den personliga information som vi samlar in från dig, ändra informationen eller radera den under vissa omständigheter. Om du vill begära att granska, uppdatera eller radera dina personuppgifter kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på team@bandsoffads.com. Vi kommer att svara på din begäran inom 30 dagar.

fel: Innehållet är skyddat !!!
Bläddra till toppen